Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba i els alls. Peleu les pastanagues, amb un pelador, i talleu-los a dauets.
  2. Com sempre, a l’hora de fer servir els fogons demaneu ajuda a un adult. En una cassola, amb un raig d’oli, coeu lentament la ceba amb els alls i les pastanagues, 20 min.
  3. Afegiu-hi la salsa de tomàquet, amb molta cura, i continueu-ho coent 10 min més.
  4. Poseu-hi l’orenga i la carn picada, i deixeu-ho coure tot 5 min més.
  5. Bulliu 10 min les plaques de lasanya en abundant aigua i sal. Coleu-les, refresqueu-les immediatament i esteneu-les sobre un drap de cuina humit.
  6. Unteu amb oli la base d’una safata de forn. Van molt bé les que són del tipus Pyrex, una mena de vidre que resisteix molt bé les temperatures altes, perquè després les podeu portar directament a taula. Col·loqueu-hi les plaques de lasanya, cobriu-les amb una capa de carn picada amb salsa de tomàquet i aneu fent pisos. Han de quedar tres capes de farcit i quatre de pasta.
  7. Acabeu-ho posant-hi formatge ratllat per sobre.
  8. Gratineu-ho al forn i ja podeu portar la lasanya a taula.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: