Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu les làmines de lasanya i reserveu-les. Feu un sofregit amb les cebes i l’albergínia i quan sigui ben confitat hi afegiu la llonganissa. Barregeu la beixamel amb la salsa de tomàquet.
  2. Muntatge: col·loqueu al plat un full de lasanya tallat a quadrats, i, al damunt, el farcit de la llonganissa, la ceba i l’albergínia. Repetiu l’operació tres vegades. Napeu-ho amb la beixamel i, per acabar, podeu posar-hi unes làmines de formatge parmesà. Enforneu-ho 20 min i ja ho podeu servir.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: