Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu bé les fulles d’espinacs i coeu-les en una cassola amb un dit d’aigua, a foc baix, fins que estiguin tendres. Retireu-les del foc, deixeu-les refredar i piqueu-les.
  2. Peleu els alls i piqueu-los en un morter amb una mica de sal, fins a tenir una pasta.
  3. Escalfeu una cullerada d’oli en una paella i ofegueu-hi l’all picat, 30 s. Afegiu-hi els espinacs escorreguts, remeneu-ho i afegiu-hi la crema de civada. Verifiqueu-ne el punt de sal i ratlleu-hi una mica de nou moscada per sobre. Barregeu-ho bé i reserveu-ho.
  4. Talleu el tofu en sis talls fins i salpebreu-los per tots dos costats.
  5. Escalfeu el forn a 200 ºC.
  6. En una safata, poseu una capa de dos talls fins de tofu i cobriu-los amb una capa de crema d’espinacs. A sobre, col·loqueu-hi dos talls més de tofu i repetiu l’operació fins a tenir tres capes de cada ingredient. Poseu-ho al forn, 15 min.
  7. Talleu el tomàquet a dauets i salpebreu-los.
  8. Traieu la safata del forn i, al moment de servir-ho, escampeu-hi per sobre el tomàquet i unes tires de formatge de cabra.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: