Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

És molt probable que en algun moment hàgiu fet una lasanya, però no és tan probable que hàgiu preparat una lasanya de verdures com la que ens proposa Xavier Pellicer. Proveu-ho, us en llepareu els dits.

Preparació

  1. Netegeu les verdures. Comenceu a bullir aigua i escaldeu-hi les fulles de bleda i d’espinacs. Refredeu-les amb aigua i gel. Reserveu-ho.
  2. Talleu les altres verdures a tires longitudinals iguals. Talleu igual el salmó amb un gruix de 3 mm. Escaldeu la resta de verdures i escorreu-les bé. Deixeu-ho refredar.
  3. Munteu-ho intercalant les verdures amb el salmó prèviament salpebrat. A dalt, poseu-hi el sofregit ben picat i escorregut. Afegiu-hi el parmesà i escalfeu-ho al vapor o al microones. Per acabar, emplateu-ho amb una mica d’oli verge.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: