Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu bé les patates. Elimineu-ne tota la terra i les parts lletges que puguin tenir. Si voleu, podeu deixar-hi una mica de pela, perquè queden més casolanes i els aporta una capa extra cruixent.
  2. Talleu-les (per exemple, en forma de llumí gruixut). Tingueu en compte que el gruix del tall influeix en el temps de fregit.
  3. Per fregir les patates: en una paella amb molt d’oli, primer ofegueu-les uns minuts a foc mitjà-baix, fins que estiguin tendres per dins (punxeu-les amb un ganivet per comprovar-ho). Després, traieu-les, apugeu el foc al màxim i fregiu-les fins que quedin ben daurades i cruixents per fora. Traieu-les de la paella amb una escumadora abans que comencin a fer-se massa, però no apagueu el foc fins que no les hàgiu tret totes. Afegiu-hi sal de Maldon abans de servir-les.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: