Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pasta: poseu la llet i l’aigua al foc amb la mantega, la sal i el sucre. Quan arrenqui el bull, tireu-hi la farina de cop i remeneu-ho amb força, fins que la pasta sigui molt espessa i es desenganxi del cassó.
  2. Traieu el cassó del foc i continueu-ho remenant perquè la pasta es refredi una mica. Tireu-hi els ous d’un en un, i fora del foc, pasteu-ho amb una espàtula de fusta o amb les varetes arrissades, fins que sigui ben homogènia i compacta. Deixeu reposar la pasta de lioneses una estona perquè agafi cos.
  3. Formeu les lioneses amb una mànega i col·loqueu-les, ben separades, en una llauna de forn amb paper antiadherent.
  4. Coeu-les 40 min a 180 ºc, fins que siguin rosses i inflades, sense obrir el forn.
  5. Un cop fredes, obriu-les i farciu-les amb la nata i el mango a trossets.
  6. Per a l’almívar: escalfeu l’aigua, i quan arrenqui el bull apagueu el foc i introduïu-hi l’alfàbrega. Tapeu el recipient i deixeu-ho reposar 10 min.
  7. Traieu l’alfàbrega del recipient i poseu-hi el sucre. Feu-ho bullir fins a obtenir un almívar dens. Aboqueu-lo al damunt de les lioneses. Serviu-les amb el puré de mango com a salsa.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: