Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu les verdures per separat, 1 min. Refredeu-les en aigua i gel. Repeleu les favetes. Poseu a confitar la ceba sense que agafi color (deixeu-la refredar). 
  2. Per al suc de tòfona: feu coure els ingredients al bany maria en un pot tancat 1 h i 30 min a 95 ºC. Barregeu el suc de la tòfona amb el brou fosc de carn. Escalfeu-ho i poseu-ho en plats sopers. 
  3. Per a l’oli de tòfona: barregeu els ingredients a la Thermomix a 60 ºC i deixeu-ho reposar 2 dies. Si no teniu Thermomix, feu-ho amb el túrmix i escalfeu els ingredients a 60 ºC al bany maria 1 h i 30 min. Liqüeu els pèsols i els espàrrecs. Barregeu-ne els sucs. 
  4. Muntatge: emplateu la gelé de tòfona al plat. Poseu-hi una llenca de pernil ibèric, una ratlla de favetes i ceba amanida amb oli de tòfona. En una gerra, guardeu el liquat de verdures i tireu-lo per sobre del plat en el moment de servir.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: