Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una safata de forn, poseu les llagostes obertes per la meitat, amb els tomàquets, la ceba tendra tallada a la juliana i la llimona, a rodanxes.
  2. Ruixeu-ho tot amb un raig d’oli d’oliva i amb el vi blanc, salpebreu-ho i enforneu-ho a 180 ºC, 20-25 min, fins que la llagosta sigui ben cuita.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: