Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Feu una pasta amb la farina, el llevat i l’aigua.
  2. Pinteu els llagostins amb la mel i el sèsam torrat. Després, passeu-los per la pasta d’arrebossar i demaneu ajuda a un adult per fregir-los en oli calent abundant. Quan els tingueu a punt, reserveu-los.
  3. Per a la vinagreta de xocolata: foneu la xocolata, protegida amb una mica d’oli d’oliva, al microones. Com que és molt poca quantitat, de seguida estarà fosa.
  4. Un cop tingueu la xocolata desfeta, allargueu-la amb una mica més d’oli i de sal.
  5. Renteu bé les fulles de roure i assequeu-les. Talleu el tomàquet a daus i rebutgeu les llavors.
  6. Amaniu l’enciam amb la vinagreta de xocolata i serviu-lo, acompanyant els llagostins.

El consell

Oi que no sabíeu que es pot fer una vinagreta de xocolata? Animeu-vos a provar-la, segur que us encanta! De tota manera, si voleu ser pràctics o no us acaba de convèncer l’opció de la xocolata, simplement podeu amanir el plat amb una mica d’oli bo i sal.

Podeu fer servir aquesta mateixa recepta amb gambes.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: