Preparació
Preparació
- Feu una pasta amb la farina, el llevat i l’aigua.
- Pinteu els llagostins amb la mel i el sèsam torrat. Després, passeu-los per la pasta d’arrebossar i demaneu ajuda a un adult per fregir-los en oli calent abundant. Quan els tingueu a punt, reserveu-los.
- Per a la vinagreta de xocolata: foneu la xocolata, protegida amb una mica d’oli d’oliva, al microones. Com que és molt poca quantitat, de seguida estarà fosa.
- Un cop tingueu la xocolata desfeta, allargueu-la amb una mica més d’oli i de sal.
- Renteu bé les fulles de roure i assequeu-les. Talleu el tomàquet a daus i rebutgeu les llavors.
- Amaniu l’enciam amb la vinagreta de xocolata i serviu-lo, acompanyant els llagostins.
El consell
Oi que no sabíeu que es pot fer una vinagreta de xocolata? Animeu-vos a provar-la, segur que us encanta! De tota manera, si voleu ser pràctics o no us acaba de convèncer l’opció de la xocolata, simplement podeu amanir el plat amb una mica d’oli bo i sal.
Podeu fer servir aquesta mateixa recepta amb gambes.