Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, poseu-hi les llamineres salades, el polsim de pebre i les herbes, juntament amb un raig d’oli o una mica de llard.
  2. Talleu el tomàquet a talls grossos, la ceba i els alls, que els posareu sense la pell i tallant-ne només una mica la punta.
  3. Feu un tall a les castanyes i poseu-les a bullir amb aigua. Un cop cuites, procureu pelar-les mentre siguin encara ben calentes, ja que es pelen millor.
  4. Aboqueu un raig de conyac a la cassola i, un cop s’hagi reduït l’alcohol, tireu-hi les castanyes i cobriu-ho d’aigua. Deixeu que cogui i, quan les castanyes siguin toves, apagueu el foc.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: