Preparació
- Peleu la carbassa. Guardeu-ne una mica per fer els xips, i la resta talleu-la a trossos i poseu-la en una cassola tapada amb aigua, sal i les llavors de comí, i deixeu-ho coure 10 min. Tritureu-la i reserveu-la.
- D’altra banda, talleu a làmines molt fines els trossos de carbassa que havíeu reservat. Assequeu-les amb paper de cuina i fregiu-les en abundant oli que no estigui gaire calent, ja que les cremaria. Poseu-les sobre paper de cuina perquè absorbeixin tot l’oli sobrer, saleu-les i reserveu-les.
- Peleu i talleu els plàtans a daus menuts. Salteu-los en una paella a foc mitjà amb una nou de mantega, sal i pebre, fins que quedin cuits.
- Talleu la llaminera a trossos no gaire grossos, salpebreu-los i passeu-los per la paella, a foc fort, amb un rajolí d’oli, procurant que no es cogui gaire l’interior.
- Serviu els trossos de llaminera acompanyats del puré de carbassa, els daus de plàtan i els xips de carbassa.