Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Llaminera de porc a la planxa
Llaminera de porc a la planxa
  1. Salpebreu el porc i marqueu-lo a la planxa, al punt, amb una mica d’oli d’oliva.
  2. Coeu la patata i el sofregit al forn, 45 min, amb  força oli, ceba, sal, pebre i herbes.
  3. Passeu el formatge gorgonzola per la tempura i fregiu-lo.
  4. Emplateu el porc amb les patates i el sofregit al costat.
  5. Salseu-ho amb el pesto vermell i afegiu-hi el formatge fregit.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: