Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la pell fosca del llenguado. L’altra pell, més clara, deixeu-la. Traieu-ne les tripes i les espines de la part superior i inferior. Talleu-ne quatre racions, amb l’espina central i tot.
  2. Poseu la mantega a punt de pomada. Barregeu-hi la ratlladura de la llima, el suc de la llima ben colat, porradell picat i un polsim de sal. Reserveu-ho.
  3. Feu una bona brasa. Saleu les supremes de llenguado i coeu-les.
  4. Una vegada cuites, poseu-les al plat i poseu-hi una petita porció de mantega meunière perquè amb la calor de la suprema es desfaci.
  5. Acompanyeu el plat amb uns brots d’enciams amanits amb un polsim de sal grossa en escames i un rajolí d’oli d'oliva verge extra de Koroneiki.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: