Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els llenguados i enrotlleu-ne els lloms posant al centre un quart de citronel·la i subjecteu-los amb un escuradents.
  2. Peleu les gambes i conserveu-ne els caps. Amb els caps preparareu la crema de gambes i gingebre. Ofegueu els caps en un cassó amb una nou de mantega, incorporeu-hi una mica de gingebre i la crema de llet i deixeu-ho reduir 5 min. Salpebreu-ho.
  3. Introduïu els llenguados al forn de vapor amb el 100% d’humitat a 90 ºC durant 4 min, i les gambes durant 2 min. Si no teniu forn de vapor, improviseu una cocció al vapor casolana amb una olla amb aigua bullent i un colador al damunt on col·locareu el llenguado. Coeu-ho durant 4 min.
  4. Serviu els llenguados sense l’escuradents, les gambes i la crema dels caps passada pel colador. Ratlleu la llima a sobre dels llenguados i serviu-ho amb un parell d’alls tendres blanquejats.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: