Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu els espàrrecs. Salteu-los amb una mica d'oli. Feu el mateix amb la carbassa.
  2. Piqueu la nyoca i les prunes.
  3. Salpebreu els filets de llenguado i pinteu-los la cara interna amb mel. Cobriu-los amb la barreja de nyoca i prunes, enrotlleu-los i fixeu-los amb escuradents.
  4. Espremeu les taronges i piqueu la part blanca del porro.
  5. Poseu en una paella la mantega, el vi blanc, el porro i el suc de les taronges. Afegiu-hi els rotllets de llenguado i coeu-los al vapor amb la paella tapada, durant tres o quatre minuts.
  6. Traieu els rotllets i espereu dos o tres minuts perquè redueixi la salsa a la paella.
  7. A la base del plat poseu la carbassa, i, a sobre, els rotllets de llenguado. Salseu-ho amb la reducció de taronja i porro, i acabeu-ho amb els espàrrecs cuits.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: