Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una safata de forn, poseu-hi un rajolí d’oli d’oliva verge. 
  2. A sobre, poseu-hi els llenguados salpebrats i coeu-los al forn a 200 ºC, 4 min.
  3. Barregeu en un bol la mostassa, el llorer trencat en 3 trossos cada fulla i la farigola, sense les branques, amb un bon raig d’oli d’oliva.
  4. Traieu els llenguados del forn i regueu-los amb l’oli que heu preparat, gireu-los i regueu-los per l’altra cara.
  5. Acabeu-los de coure al forn 5 min més, fins que siguin ben cuits. Podeu servir-los amb patates amb ceba i tomàquet cuites al forn.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: