Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les llenties en remull un mínim 2 h abans de la seva preparació.
  2. Traieu les llenties de l'aigua del remull, renteu-les i escorreu-les. Poseu-les en el vas.
  3. A continuació, afegiu-hi tots els ingredients restants, acabant amb l'aigua, i programeu 30 min, 100 ºC, gir a l'esquerra, velocitat cullera.
  4. Quan acabi el temps programat, comproveu que les llenties són tendres. Si no és així, programeu uns minuts més a la mateixa temperatura i velocitat.
  5. Finalment, si ho voleu, afegiu-hi més aigua.
  6. Deixeu-ho reposar uns minuts abans de servir-ho.

Consell: podeu afegir-hi o substituir les verdures per patata, carabassa, etc.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: