Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. El dia abans, renteu les llenties i deixeu-les en remull.
  2. Peleu la ceba, els alls i les pastanagues. Piqueu la ceba i l’all, i talleu la pastanaga a daus. Renteu i piqueu el porro, el pebrot verd i l’api.
  3. Talleu la cansalada a talls regulars. En una cassola, marqueu-la i reserveu-la. Afegiu-hi oli d’oliva i sofregiu la ceba, l’all, el pebrot verd i el porro. Quan la ceba estigui translúcida, afegiu-hi la pastanaga i l’api.
  4. Continueu la cocció uns minuts, empolseu-ho amb el pebre vermell de la Vera i incorporeu-hi el tomàquet ratllat. Remeneu-ho i deixeu-ho reduir uns minuts.
  5. Peleu les patates i trenqueu-les a trossos. Incorporeu-les a la preparació anterior, remeneu-ho i afegiu-hi les llenties i les fulles de llorer. Cobriu-ho amb aigua o brou de verdures i coeu-ho a foc suau 45-60 min. A mitja cocció, afegiu-hi el xoriço trossejat i la cansalada. Salpebreu-ho al final de la cocció i acabeu-ho amb julivert picat. Si s’asseca, podeu afegir-hi una mica més de líquid.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: