Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els lletons a daus grossos. Salteu-los amb mantega fins a enrossir-los bé. Reserveu-los. En una altra paella, salteu-hi els rossinyols tallats, a continuació afegiu-hi els alls tendres picats i mulleu-ho amb el brou de vedella. 
  2. Deixeu-ho reduir fins a aconseguir densitat de salsa. Afegiu-hi una mica de mantega per lligar el conjunt i el cibulet picat, ja fora del foc. Passeu els lletons 2 min pel forn i poseu-los al plat. A sobre dels lletons, poseu-hi els bolets i la salsa.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: