Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb un ganivet, talleu les llimes per la meitat. Buideu-les amb l’ajuda d’un ganivet i una cullera fins a obtenir bols uniformes, que serviran de suport al tàrtar.
  2. Netegeu la vieira en aigua, traieu-ne el fetge i el nervi. Piqueu-la com un tàrtar. Afegiu-hi el suc de llima, el porradell picat, el coriandre, el pebre blanc acabat de moldre, la maionesa, la ceba picada molt fina, la cúrcuma en pols i l’anxova molt picada. Barregeu-ho bé i tasteu-ho de sal. Conserveu-ho en fred fins al moment de servir-ho.
  3. Serviu el tàrtar en la clova de la llima. S’hi pot afegir xili picant.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: