Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un petit tall a sota de les llimones perquè s'aguantin dretes. Talleu-les per la part superior i guardeu-ne els barrets. Amb un ganivet fi o un estri per fer boles, buideu les llimones sense trencar-ne la pela.
  2. Congeleu les llimones buides amb els barrets. Espremeu i coleu-ne el suc de la polpa. Peseu 100 g de suc.
  3. Barregeu el suc amb la llet condensada.
  4. Munteu les clares a punt de neu i incorporeu-les a la barreja anterior.
  5. Munteu la nata i incorporeu-la a la barreja anterior.
  6. Ompliu les llimones amb la crema i reserveu-les al congelador. Reserveu la resta de la crema al congelador.
  7. Quan la crema estigui congelada, poseu-ne una cullerada a la part superior de cada llimona, donant-hi volum a la part de dalt. Col·loqueu-hi el barret i torneu-les a deixar al congelador.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: