Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la coca: compreu la massa al forn i estireu-la molt fina, que faci 12 x 6 cm, aproximadament. Coeu-la a uns 160 ºC durant 4 min.
  2. Per fer la picada d’olives: talleu les olives a tires, traient-ne el pinyol. Tingueu els pinyons una estona en aigua, entreu-los al forn ben escorreguts (a 160 ºC) fins que quedin una mica daurats. Piqueu l’all al morter amb una mica de pebre. Afegiu-hi oli, el julivert tallat molt petit, les olives ja tallades i els pinyons.
  3. Saleu el llobarro i unteu-lo d’oli. Passeu-lo per la planxa uns 2 min per cada costat. Poseu-lo al forn a 180 ºC durant uns 4 min.
  4. Muntatge: al centre del plat poseu-hi la coca amb quatre pètals de tomàquet confitat. Al costat, el tall de llobarro i, per sobre dels tomàquets, l’oli i les olives.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: