Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Abans de començar, assequeu els lloms de bacallà amb un drap de cuina.
  2. Torreu les llavors de coriandre a foc mitjà 3-5 min. Piqueu-les en el morter, esteneu-les per sobre del bacallà, i després empolseu-ho amb el pebre verd.
  3. Poseu el bacallà al forn (preescalfat a 160 ºC) en una safata untada amb oli, 20 min.
  4. Mentrestant, poseu la nata líquida, la pell de llima i les fulles de coriandre en una cassola, a foc lent, i deixeu que la salsa redueixi a la meitat.
  5. Per servir-ho, col·loqueu una mica d'aquesta salsa a cada plat, els lloms de bacallà per sobre i acabeu-ho amb una culleradeta d'ous de lumpus.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: