Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu els dos lloms de la carcanada. Amaniu-los amb sal i amb la canyella. Col·loqueu-los en una plàtera coberts d’oli de gira-sol i poseu-los a confitar 30 min al forn. Vigileu que l’oli no bulli; ha d’estar al voltant dels 80 ºC. Afegiu-hi les orellanes tallades a daus i les panses i deixeu-les refredar en el mateix oli.
  2. Peleu 2 pomes i talleu-les a dauets. En una paella amb la mantega fosa, salteu-les i afegiu-hi un polsim de sucre, sal i pebre acabat de moldre. Deixeu-ho refredar.
  3. Netegeu els enciams i escorreu-los.
  4. Renteu una altra poma i, amb pell i tot, talleu-la finament en forma de llumins.
  5. Munteu els plats col·locant els enciams en una banda del plat. Al damunt poseu-hi els llumins de poma. Al costat, disposeu-hi la poma estofada i els dos lloms en forma de creu. Amaniu-ho amb l’oli de confitar els lloms de conill i acabeu-ho amb uns grans de sal gruixuda en escames.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: