Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Feu un tall a la base dels tomàquets. Demaneu ajuda a un adult per escaldar-los 30 s en una olla amb aigua bullent. Retireu-los, espereu que es refredin i peleu-los.
  2. Peleu i talleu les cebes.
  3. Talleu de qualsevol manera els tomàquets i poseu-los en una olla amb la resta d’ingredients de la melmelada especiada. Coeu-ho 1 h, a foc mitjà. Ha de quedar amb textura de melmelada, amb trossets de tomàquet.
  4. Peleu i feu làmines fines de la ceba tendra. Si no us veieu amb cor de fer les làmines, demaneu a un adult que us ajudi.
  5. En una paella calenta amb un raig d’oli, coeu els talls de llom pels dos costats.
  6. Acompanyeu-ho amb la melmelada especiada de tomàquet i la ceba tendra crua.

El consell

  • A la melmelada especiada de tomàquet hi podeu afegir totes les espècies que us agradin o que tingueu a mà: gingebre, cardamom, coriandre en gra, pebre negre.
  • Si després de preparar aquesta recepta us sobra melmelada, podeu fer-la servir per acompanyar un altre plat de carn, feta a la planxa o al forn.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: