Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Agafeu un cassó amb aigua, poseu-lo al foc amb sal i unes gotes de vinagre i escalfeu els ous de guatlla amb l’aigua molt calenta uns 30 s; seguidament, refredeu-los amb aigua i gel.
  2. En un altre pot amb aigua i sal escaldeu les cebes tendres, lleugerament, i refredeu-les amb aigua i gel.
  3. Munteu dos daus grossos de salmó fumat al centre del plat i a continuació hi poseu les cebes tendres, els ous de guatlla, els cogombres tallats a làmines, les tàperes senceres i els ous de salmó.
  4. Tot seguit, amaniu-ho generosament amb l’oli d’oliva verge i les herbes fresques, i, opcionalment, amb flors. És aconsellable acompanyar-ho amb unes torrades acabades de fer.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: