Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongeleu els lloms de lluç en el frigorífic o, si teniu pressa, els podeu submergir en aigua fresca amb el seu propi envàs al buit.
  2. Descongeleu els escamarlans submergint-los en aigua fresca amb sal.
  3. Una vegada descongelats talleu-los per la meitat, amb l'ajuda d'un ganivet, tallant primer la cua des de la unió amb el cap i, posteriorment, el cap.
  4. Prepareu la beixamel: escalfeu una cassola amb la mantega, afegiu-hi la farina i, posteriorment, la llet calenta a poc a poc i el doll de brandi. Cuineu-ho a foc baix fins que s'espesseixi i no tingui gust de farina.
  5. Afegiu a la salsa beixamel tres o quatre cullerades de salsa de marisc i salpebreu-ho.
  6. Condimenteu amb sal i pebre els lloms de lluç i, en una safata de forn, cobriu-los amb la salsa beixamel. Feu-los al forn a 220 ºC durant 8-10 minuts.
  7. Col·loqueu els escamarlans en una altra safata de forn, amb paper de forn, doneu-los un punt de sal, cobriu-los amb la salsa i introduïu-los en la part superior del forn preescalfat a 220 ºC durant 4-6 minuts.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: