Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els musclos i obriu-los en una cassola amb una mica d’aigua. Un cop oberts, traieu-los la clova i els filaments i tritureu-los amb el brou de peix. Reserveu la meitat d’aquesta crema a la nevera. A l’altra meitat afegiu-hi els ous i la nata, salpebreu-ho i coeu-ho al forn al bany maria, en un motlle baix. 
  2. Marqueu el lluç a la planxa i acabeu-lo de cuinar al forn. Talleu el flam de musclos i poseu-lo al plat soper. A sobre, poseu-hi el lluç. Un cop a taula, aboqueu-hi per sobre la crema de musclos calenta i triturada amb la mantega. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: