Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Espremeu la llimona, coleu-ne el suc i poseu-ne dues cullerades a la batedora. Afegiu-hi una cullerada de mostassa i els filets d’anxova. Treballeu-ho, poseu-ho en un bol i afegiu-hi, de mica en mica, quatre cullerades d’oli d’oliva, mentre ho bateu amb l’enganyamarits (batedora de clares). Rectifiqueu-ho, si cal, de sal i pebre negre.
  2. Poseu a marinar els filets de lluç, escorreguts i secs, 2 h, tot girant-los de tant en tant.
  3. Torneu a escórrer els filets (millor, una mica enfarinats) i fregiu-los en oli ben calent, 2-3 min per cada costat.
  4. Presenteu-los regats amb la marinada que ha quedat i acompanyats de guarnició (opcional).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: