Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els llucets, renteu-los, assequeu-los amb un drap net i saleu-los. Si voleu, podeu enrotllar-los perquè la cua se subjecti amb les dents del peix.
  2. Poseu una paella al foc amb oli d’oliva abundant. Passeu els llucets per farina, sacsegeu-los per treure’n l’excés i fregiu-los fins que estiguin daurats.
  3. Traieu els llucets de la paella i escorreu bé l’oli. Serviu-los de seguida.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: