Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per a la maionesa de porradell: renteu i talleu menut el porradell. En un vas de batedora, poseu l’ou, la mica de sal, les gotes de suc de llimona i l’oli d’oliva. Si cal, demaneu ajuda a un adult per batre-ho tot. Bateu-ho sense moure el braç de la batedora, fins que agafi cos de maionesa. Poseu-hi el porradell tallat i tritureu-lo. Reserveu-lo.
  2. Tasteu el punt de sal del bacallà i, si encara el trobeu molt salat, deixeu-lo 2 h en remull.
  3. Per als macarrons: peleu i piqueu la ceba i l’all. Sofregiu-ho en una cassola on hi càpiguen els macarrons, amb un bon raig d’oli, a foc lent, uns 5 min. Afegiu-hi els tomàquets ratllats i una culleradeta de sucre, i coeu-ho lentament. Poseu-hi una culleradeta d’orenga. Deixeu que el conjunt es confiti ben bé 10 min.
  4. Poseu-hi el bacallà i feu-ho coure uns minuts.
  5. En una olla gran amb aigua bullent, coeu els macarrons seguint les indicacions del paquet. En tot cas, no més de 10 min.
  6. Escorreu els macarrons i passeu-los a la cassola on hi ha el sofregit. Remeneu-ho una mica i acompanyeu-ho amb la maionesa de porradell.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: