Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu una incisió en la base dels tomàquets i escaldeu-los en aigua bullent, 30 segons. Peleu-los, retireu-ne les llavors i talleu-los a daus petits.
  2. A foc mitjà, salteu la ceba tallada a làmines, en una paella amb un raig d’oli.
  3. Afegiu-hi els alls tendres i els bolets, nets i tallats a trossos, l’orenga i el pernil.
  4. Salteu-ho a foc mitjà, fins que els bolets hagin perdut tota l’aigua.
  5. Afegiu-hi el tomàquet i continueu sacsejant la paella amb determinació.
  6. Bulliu els macarrons en abundant aigua amb sal, uns 10 minuts, coleu-los i passeu-los a la paella.
  7. Doneu-hi un parell de voltes, sacsegeu-ho i afegiu-hi el formatge parmesà.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: