Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’un adult, piqueu la ceba i els grans d’all. També els podeu fer filetejats.
  2. Sofregiu-los lentament en una cassola, amb un bon raig d’oli.
  3. Talleu el xoriço ben menut. Afegiu-lo al sofregit i deixeu que suï una mica.
  4. Amb molta cura, poseu-hi el tomàquet triturat, un pessic de sal i el sucre. Tapeu la cassola i feu-ho coure, lentament, ben bé 30 min.
  5. Bulliu els macarrons en una olla gran amb aigua i sal, uns 10 min. 
  6. Quan hagi passat el temps de cocció i els macarrons estiguin a punt, demaneu a un adult que us ajudi a escorre’ls i barregeu-los amb la salsa.
  7. Per acabar, només us queda emplatar-los i afegir-hi formatge al gust.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: