Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pesto de ruca: torreu les ametlles i les avellanes en una paella i tritureu-les amb la resta dels ingredients fins a obtenir un pesto de la consistència desitjada i d'un color verd molt intens.
  2. Per a la pasta: poseu una olla amb aigua i sal a bullir. Quan arrenqui el bull, tireu-hi la pasta i coeu-la 12 min o el temps que indiqui el fabricant. Escorreu-los i reserveu-los.
  3. Escalfeu oli en una paella i salteu-hi els tomàquets sencers, 3 min. Afegiu-hi els macarrons cuits, i el carbassó que havíeu reservat i daureu-ho uns instants. Salpebreu-ho.
  4. Traieu la paella del foc i mescleu la pasta amb el pesto abans de servir-la.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: