Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la fruita i, amb l’ajuda d’un estri de cuina apropiat, feu boletes de kiwi, de préssec, de mango, de meló, de pinya o de la fruita que hàgiu triat per a la macedònia. 
  2. Podeu servir l’amanida de fruites dins de la pela d’una de les fruites exòtiques. Si no voleu comprar quatre peces idèntiques de fruita només per aprofitar-ne la pela, podeu fer servir la de les que tingueu; en aquest cas, podríeu presentar dues macedònies dins de la pela de la pitahaya i les altres dues a la del mango. 
  3. Talleu la fruita en dos i buideu-ne la polpa amb una cullera, amb molta cura de no trencar-ne la pela. En el cas del mango, l’operació encara és més delicada, ja que té un pinyol força gros. 
  4. Ompliu el recipient improvisat amb boletes de fruita, fruites del bosc i flors de gardènia i saüc. 
  5. Tritureu vuit flors de passionera amb el suc de taronja i banyeu-hi la macedònia. Decoreu-ho amb una flor de passionera a cada amanida. 

CONSELL

Podeu preparar la macedònia amb antelació i reservar-la ben fresca, a la nevera, però també podeu passar els ingredients per la batedora i prendre la macedònia com un suc exòtic. En aquest cas, afegiu-hi entre 18 i 20 flors de passionera i coleu-ho abans de servir-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: