Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al granissat: amb l’ajut d’un adult, coeu el suc de taronja amb el sucre, 5 min. Poseu-lo en un recipient prou ample i introduïu-lo al congelador. Heu de remenar el granissat amb una forquilla cada 30 min, per trencar els cristalls de gel massa grans. Potser ho haureu de fer unes quatre vegades, fins que agafi consistència de granissat.
  2. Peleu el plàtan, el kiwi i la poma. Talleu-los tan menuts com pugueu. Talleu els grans de raïm per la meitat i, si teniu paciència, retireu-los les llavors.
  3. Poseu la fruita en un recipient individual, coroneu-la amb el granissat de taronja i ja teniu la macedònia a punt per servir.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: