Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’escuma: escalfeu part de la infusió i dissoleu-hi la gelatina hidratada i el sucre. Barregeu-ho amb la resta, incorporeu-hi la xantana i apliqueu-hi el túrmix.
  2. Deixeu-ho quallar a la nevera. Un cop quallat, torneu-hi a passar el túrmix i ompliu el sifó. Poseu-hi dues càrregues de gas i reserveu-ho a la nevera.
  3. Per a la crema: barregeu el mascarpone i la melmelada.
  4. Muntatge: repartiu la crema de mascarpone al fons de cada copa. A sobre, disposeu-hi les maduixes netes i tallades. Al moment de servir-ho, poseu l’escuma d’hibisc a sobre de les maduixes.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: