Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les maduixes i eixugueu-les bé.
  2. Foneu les dues xocolates per separat.
  3. Punxeu les maduixes amb una broqueta i submergiu-les dins de la xocolata negra.
  4. Per a les maduixes de colors: cobriu les maduixes amb les boletes de sucre abans no s’assequi la xocolata.
  5. Deixeu cristal·litzar la xocolata i acabeu les maduixes amb uns fils de xocolata blanca per sobre. Reserveu-les a la nevera.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: