Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els maduixots a daus petits.
  2. Per a la llet: feu bullir la llet amb el sucre. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi el romaní i deixeu-ho infusionar fora del foc 5 min.
  3. Coleu-ho i afegiu-hi la nata. Reserveuho a la nevera.
  4. Per al granissat: bulliu la meitat del suc d’aranja amb el sucre. Afegiu-hi la resta de suc i el Campari.
  5. Poseu-ho al congelador i barregeu-ho cada 2 h fins que quedi granissat.

MUNTATGE

  1. En un plat munteu el tàrtar de maduixes amb un motlle cilíndric. Poseuhi una cullerada de granissat a sobre.
  2. Amb una batedora munteu la llet per provocar escuma. Poseu-la al costat del tàrtar. Opcionalment, acabeu-ho amb alguna flor.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: