Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la patata i ofegueu-la amb oli, a foc lent.
  2. Afegiu-hi els espàrrecs i els alls tendres a rodanxetes. Reserveu les puntes dels espàrrecs i els coells dels alls.
  3. Un cop cuit, retireu-ho tot i passeu-ho per un colador. Escorreu-ho bé d’oli.
  4. Bateu els ous per fer la truita i barregeu-hi el preparat. Poseu-ho en motllets individuals de silicona. Poseu-los al forn 7 min a 200 ºC. Deixeu-los refredar una mica i desemmotlleu-los.
  5. Serviu-los freds, amb una punteta d’espàrrec i els coells saltats amb oli i sal al damunt.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: