Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la patata, talleu-la petita i ofegueu-la amb oli d’oliva ben calent. Afegiu-hi el manat d’espàrrecs (reserveu-ne les puntes) i el manat d’alls tendres tallats a rodanxes. Un cop cuit, passeu-ho pel colador per escórrer l’oli.
  2. Bateu els sis ous com si féssiu una truita i barregeu-hi el preparat que heu fet en el punt anterior.
  3. Poseu-ho en motlles individuals de silicona per a magdalenes i coeu-ho al forn 7 min a 200 ºC. Deixeu-los refredar una mica i, tot seguit, desemmotlleu-los.
  4. Serviu-ho a temperatura ambient amb una punta d’espàrrec (de les que heu reservat anteriorment) saltada amb un raig d’oliva d’oliva, i una mica de sal de Maldon o sal gruixuda al damunt.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: