Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la mantega i reserveu-la. 
  2. Munteu els ous amb la mel, que quedi sabaiona (una crema escumosa). 
  3. Barregeu tots els ingredients secs. 
  4. Escalfeu la llet amb la mantega que heu reservat, deixeu-ho a 50 ºC. 
  5. Afegiu-hi la part d’ingredients secs tamisats a la sabaiona i, finalment, la llet i la mantega. 
  6. Poseu-ho en una mànega de pastisseria de plàstic tancada i deixeu-ho reposar 12 h a la nevera. 
  7. Coeu-ho al forn uns 5 min, a 190 ºC, en motlles de minimagdalenes. 

CONSELL: aquestes magdalenes es poden menjar soles o per acompanyar un te o un cafè, o per complementar unes postres amb gelat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: