Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu l’escalunya i la pastanaga i sofregiu-ho amb la mantega. Afegiu-hi el sucre i deixeu-lo fondre. Aboqueu-hi el vi i espereu que redueixi fins a una tercera part. Afegiu-hi el brou i deixeu-lo reduir fins que agafi textura de salsa.
  2. En un cassó poseu l’aigua i el sucre i fem un caramel. Afegiu-hi les peres i aneu-les girant procurant que agafin color.
  3. A continuació, afegiu-hi el got de vi negre i una mica d’aigua. Coeu-ho a foc mitjà-alt, fins que estiguin toves.
  4. Coeu el magret a la paella, per la part de la pell, fins que quedi pràcticament sense greix. Doneu-li la volta i talleu-lo.
  5. Serviu el magret amb les peres i la salsa de vi negre.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: