Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el porto i el raïm tallat a gotims en una olla i deixeu-ho bullir fins que es redueixi a la meitat. Passeu-ho tot en una paella juntament amb la mantega i la Maizena. Deixeu-ho coure fins a obtenir una salsa lleugerament espessa.
  2. Salpebreu els magrets i coeu-los per la part del greix en una paella sense oli, fins que quedin daurats. Doneu-los mitja volta i coeu-los uns segons més.
  3. Serviu el magret laminat, posant-hi la salsa calenta pel damunt i el raïm d’acompanyament.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: