Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Agafeu la poma i traieu-ne el cor. A continuació, talleu-la per la meitat, en làmines fines i empolseu-hi per sobre canyella i farina. Fregiu-la en una paella amb una mica d’oli.
  2. En una paella a part, coeu el magret per la part del greix 5 min i per l’altra banda 2 min. En acabat, talleu-lo en làmines molt fines.
  3. Per a la salsa: poseu tots els ingredients excepte la mantega en una cassola i bulliu-los a foc regular fins a aconseguir una reducció en la qual només us quedi una tercera part del volum original. Un cop heu feta la reducció, afegiu-hi la mantega a poc a poc, remeneu-ho constantment fins que us quedi una salsa espessa i brillant.
  4. Muntatge: poseu els talls de magret al voltant del plat. Distribuïu la poma per sobre del magret formant una corona. I, al mig, col·loqueu-hi els gerds. Poseu un fil de salsa al voltant de la poma i per sobre dels gerds. Finalment, saleu el magret amb sal de Maldon.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: