Preparació
- Agafeu la poma i traieu-ne el cor. A continuació, talleu-la per la meitat, en làmines fines i empolseu-hi per sobre canyella i farina. Fregiu-la en una paella amb una mica d’oli.
- En una paella a part, coeu el magret per la part del greix 5 min i per l’altra banda 2 min. En acabat, talleu-lo en làmines molt fines.
- Per a la salsa: poseu tots els ingredients excepte la mantega en una cassola i bulliu-los a foc regular fins a aconseguir una reducció en la qual només us quedi una tercera part del volum original. Un cop heu feta la reducció, afegiu-hi la mantega a poc a poc, remeneu-ho constantment fins que us quedi una salsa espessa i brillant.
- Muntatge: poseu els talls de magret al voltant del plat. Distribuïu la poma per sobre del magret formant una corona. I, al mig, col·loqueu-hi els gerds. Poseu un fil de salsa al voltant de la poma i per sobre dels gerds. Finalment, saleu el magret amb sal de Maldon.