Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb una Thermomix, tritureu l'oli amb les herbes escaldades en aigua bullent, 3 min. Coleu-ho i refredeu-ho ràpidament amb el congelador en una placa ben fina, perquè no perdi el color verd brillant.
  2. Hidrateu el plàncton marí amb els 5 g d'aigua mineral fins a fer una barreja homogènia sense grumolls.
  3. Afegiu el plàncton hidratat al rovell pasteuritzat i incorporeu-hi l'oli verd ja fred en forma de fil, mentre ho tritureu amb el túrmix, fins aconseguir una emulsió. Afineu-ho de sal i pebre blanc i reserveu-ho en un biberó.
  4. Podeu aplicar la maionesa a peixos a la planxa, marisc bullit o entrepans amb productes marins.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: