Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Amb aquest plat, el restaurant HaHa participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Poseu l'arrós sobre la fulla d'alga fins a cobrir-la i deixant la part superior sense arròs.
  2. Amb una cullera, poseu una mica de tokibo de wasabi. Afegiu-hi la ceba cruixent, cogombre ratllat, micro mesclum i el cranc.
  3. Enrotlleu el maki amb cura i talleu-lo en vuit trossos. Serviu-lo amb una mica de salsa de miso dolça.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: