Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Enfarineu les mandonguilles i fregiu-les en una paella amb un bon raig d’oli d’oliva.
  2. Quan estiguin daurades, retireu-les i reserveu-les. A la mateixa paella, ofegueu la ceba amb el porro, tallats molt fins. Quan comencin a daurar-se, afegiu-hi una pastanaga ratllada i el tomàquet ratllat.
  3. Deixeu que s’ofegui i aboqueu-hi el vi blanc. Deixeu-ho reduir. Afegiu un bon got d’aigua a la salsa i deixeu-la coure 5 min.
  4. Incorporeu-hi les mandonguilles, la pastanaga restant, pelada i tallada a rodanxes fines, els pèsols i les cloïsses. Deixeu que les cloïsses s’obrin coent-les 5 min. Salpebreu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: