Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu bé la carn amb all i julivert trinxats, els ous batuts i la molla de pa. Aneu fent boles petites amb la barreja, enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb força oli. 
  2. Prepareu el sofregit amb la ceba ratllada, els tomàquets i una mica d’oli de fregir les mandonguilles. 
  3. Un cop fet el sofregit, poseu les mandonguilles, el brou i la sípia en una cassola de terra i deixeu que vagi fent xup-xup uns 30 min. 
  4. Afegiu-hi la picada feta amb alls, julivert, pa fregit i ametlles torrades. 
  5. Deixeu-ho coure tot plegat 10 min més i ja està a punt. Opcionalment, hi podeu afegir també pèsols fent-los coure juntament amb les mandonguilles, el brou i la sípia.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: