Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Esqueixeu el bacallà, dessalat.
  2. Barregeu-lo amb la molla de pa, el julivert i l’all picat i l’ou.
  3. Pasteu-ho fins que es formi una massa homogènia.
  4. Saleu-ho.
  5. Feu les mandonguilles amb les mans i arrebosseu-les en farina. 
  6. Fregiu les mandonguilles per tandes, en oli calent, fins que es daurin.
  7. Opcionalment, acompanyeu-les d’un bon sofregit de ceba i tomàquet.


 

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: